Munkáltatóknak

A munkavállalói élmény biztosítása egyre nagyobb vonzerőt jelent. A Chefbag wellbeing szolgáltatása új és innovatív HR-megoldás.

Receptek, minőségi, konyhakész alapanyagok házhoz szállítva, EZ A CHEFBAG.

 

Hisszük, hogy főzni jó, és főzni mindenki tud, ezért szeretnénk szolgáltatásunkat minél hatékonyabban, minél több emberhez eljuttatni. Ez év tavaszától elindítottunk egy új vállalati üzletágat, amelyhez olyan haladó szellemiségű partnereket keresünk, akiknek fontos munkavállalóik egészsége, elégedettsége.

Együtt könnyedén lefőzhetjük a konkurenciát!

 

A Chefbag ezzel az új struktúrával egy olyan HR aduász, amely a munkavállalók jóllétével segíti a cégeket saját céljaik elérésében, segíti a céges márkaépítést. Nem elhanyagolható, hogy az X és Y generáció sokszor választ munkáltatót a kedvezőbb munkavállalói élmények szerint.

Szolgáltatásunk segítségével munkatársaik rendkívül változatosan és egészségesen tudnak étkezni. Azon cégeknek, cégek munkavállalóinak ajánljuk, akik szeretnek / szeretnének:

 

 • egészségesen, változatosan étkezni,
 • egyszerűen, gyorsan és kényelmesen főzni,
 • eltekinteni a bevásárlástól,
 • különleges, minőségi alapanyagokhoz jutni,
 • fele annyi idő alatt főzni,
 • minél kevesebb élelmiszert pazarolni,
 • több szabadidőhöz jutni.

Az egy helyszínre történő, tömeges szállítással árainkból különböző mértékű kedvezményt tudunk biztosítani.

 

Szolgáltatásunk bevezetése úgy a leghatékonyabb, ha a munkáltató részben vagy egészben finanszírozza a munkavállalók részére, azaz juttatásként biztosítja vagy beépíti pl. az ösztönző programjába.

A munkavállalói élmény biztosítása, egyre nagyobb vonzerőt jelent. A Chefbag szolgáltatása új és innovatív HR-megoldás. Nem egy megszokott étkezési utalvány, sportkártya, heti gyümölcsnap vagy éves sportnap. A Chefbag a wellbeing egy új dimenziója, az igazán jó újításokban pedig az elsők között jó benne lenni.

Azt tudjuk, hogy megéri a munkavállalókba fektetni, mert gyorsan meg fog térülni. Munkáltató partnereink egészséges és lojális kollégákat nyernek vele. Nem hagyható figyelmen kívül, hogy ez a pozitív-hozzáállás / igazán vonzó hatással bír, azaz segítségével könnyebben nyerhető el a tehetséges munkaerő.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy cég anyagi- és adminisztrációs teher nélkül, munkavállalói finanszírozással csatlakozzon.

 

Profitáljon Ön is a Chefbag bevezetésével:

 • a dolgozói elégedettség növekedéséből ezáltal az „employer brand” erősödéséből

 • az egyéni terhelhetőség, ezáltal termelékenység emelkedéséből

 • a jobb stresszkezelésből, kiégés kockázatának csökkentéséből

 • az eddig Önökre háruló egyedi megállapodások szervezésére fordított idő minimalizálásából

 • a munkatársak betegségben töltött óráinak csökkenéséből

 • a munkaidő hatékonyabb eltöltéséből (hiszen nem azon gondolkodik a munkavállaló a munkaideje vége felé, hogy „már megint mi legyen ma a vacsora”)

A csatlakozás első lépése egy igényfelmérés, hiszen a Chefbag bevezetését szeretjük a munkavállalói igényekhez is igazítani, így ezzel is növelve a munkavállalói elégedettséget. Az igényfelméréshez amennyiben szükséges, segédletet biztosítunk. Az igényfelmérés releváns részeit a munkáltató rendelkezésére bocsájtjuk, így meghozható egy tökéletes munkáltatói döntés a Chefbag vállalati finanszírozását illetően is.

Finanszírozás

 

Van olyan munkáltató, aki a dolgozók Chefbag-jét

  • 100%-ban kifizeti

  • a rendelkezésre álló keret szerint részben fizeti (közös finanszírozás)

  • cafetériába építi választható elemként

  • a teljes munkavállalói finanszírozást választja, ami a cég számára sem anyag, sem adminisztrációs terhet nem jelent.

Még az utóbbi opció esetén is munkáltatói előnnyel jár a Chefbag, hiszen az egy helyre történő tömeges szállításnak köszönhetően a munkavállaló olcsóbban juthat a Chefbag-hez, a munkáltató kommunikációjába ez a kedvezmény pedig könnyen és jól beilleszthető.

Chefbag – munkáltatói vagy közös finanszírozással

 

Azon leendő partnereinknek ajánljuk, akik anyagilag is támogatni szeretnék a Chefbag igénybevételét munkavállalóiknak, ezzel elérve a szolgáltatásból kihozható maximális munkavállalói elégedettséget.

Béren kívüli juttatásként (járulék teher a bérrel megegyező), javadalmazási, ösztönző, tehetség menedzsment rendszerbe, vállalati egészségmenedzsment programba illesztve a munkáltató részben vagy egészben hozzájárul a Chefbag díjához. Teljes munkáltatói finanszírozás vagy közös finanszírozás és nagyobb létszám esetén, szívesen gondolkodunk együtt a cégekkel a Chefbag bevezetésének költségéről.

Chefbag – beépítése a választható cafeteria elemek közé

 

A munkáltató a Chefbag-gel kerül megbízási szerződéses jogviszonyba, így a pénzügyi teljesítés is a két szervezet között történik. A Chefbag-eket a szerződésben rögzítettek szerint névre szólóan rendelkezésre bocsátjuk, és utána a szerződésben meghatározott időszakokban elszámoljuk.

Azt javasoljuk, hogy a Chefbag a munkavállalói finanszírozással párhuzamosan legyen meghirdetve a munkavállalók körében, hogy munkatársuk választhasson: cafeteriából vagy bérből fizeti a Chefbag-jét. Az adóvonzata 38,35 % százalékos.

Chefbag – munkavállalói finanszírozással

 

A munkáltató a Chefbag üzemeltetőjével – egy meghatározott minimális létszámot biztosító igényfelmérés után – megállapodik egy keretszerződés formájában többek között arról, hogy az adott cég a Chefbag-et a munkavállalói körében hirdeti.

Minden munkavállaló egyénileg dönt, hogy a Chefbag-gel a kényelmes és egyszerű főzés részese kíván-e lenni, és ha igen, milyen rendszerességgel, milyen fizetési módozattal. A munkáltató részéről semmilyen anyagi ráfordítás nem keletkezik, és adminisztrációs teherrel sem jár. A munkáltató kapcsolattartója továbbítja a Chefbag hírleveleket a szervezet munkavállalóinak.

Főzze le Ön is a Chefbag-gel a konkurenciát!

Örömmel várjuk jelentkezését, hogy személyesen átbeszéljük az Ön vállalatának milyen konstrukció a legideálisabb: info@chefbag.hu!

[contact-form-7 id=”72505″]