Vrábel_Kriszta

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

    Kacsamell spenótos beluga lencsével

    2 950 Ft

    Az ínyencek és a profi szakácsok favorit lencséje, az úgynevezett beluga lencse, ami a tokhalból származó, kaviárként elhíresült halikrához való hasonlósága miatt kapta a nevét. Ez a lencse nemcsak külsőleg és méretében hasonlít a kaviárhoz, hanem fekete színe a főzés során kissé szürkévé változik, pontosan úgy, ahogy a kaviár színe is. Sokkal kevesebben ismerik, mint a vörös, sárga és zöld társait. A vörös és sárga lencsékkel ellentétben, a fekete beluga lencsék főzés után is megtartják formájukat és “al dente” roppanósságukat. Igazán különleges köret spenóttal keverve a mennyei kacsamell mellé.

    Törlés

    Sajttal töltött csirkemell, paradicsomszaftban

    2 150 Ft

    Sajttal töltött csirkemell, paradicsomszaftban spenótos bulgurral. Hedonizmus. Ez az első szó, ami eszünkbe jut erről az ételről. A csirkemell irdalásiba sajtot teszünk és mennyei paradicsommal takarjuk be, a teljességhez az egészséges, ám mégis laktató spenótos bulgur társul.

    Törlés