2019_Karácsony

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

  Halászlé alap (harcsa+ponty+kárász)

  1 750 Ft2 050 Ft

  /csak páros számú adag rendelhető/

  Az alaplevet friss harcsából, pontyból és kárászból hosszú órákon keresztül, lassú tűzön főzve, gondosan passzírozva készítjük. 1 adag halászlé 0,5l levet tartalmaz, amihez opcionálisan gyufatésztát is kínálunk. Aki csípősen szereti, kérhet mellé kalocsai erős paprikát is. 🙂

  Törlés
  Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , ,

  Szürkeharcsa halászlé

  3 450 Ft4 250 Ft

  /csak páros számú adag rendelhető/

  Az alaplevet friss harcsából, pontyból és kárászból hosszú órákon keresztül, lassú tűzön főzve, gondosan passzírozva készítjük. 1 adag halászlé 0,5l levet és 15 dkg szürkeharcsa filét tartalmaz, amihez opcionálisan ponty belsőséget és/vagy gyufatésztát is kínálunk. Aki csípősen szereti, kérhet mellé kalocsai erős paprikát is. 🙂

  Törlés
  Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , ,

  Mézes kacsamell házi burgonyafánkkal

  2 850 Ft

  Nemcsak finomnak néz ki, hanem az is! A kacsamell nagyszerű párost alkot a mézes szósszal, a házi burgonyafánkkal együtt pedig bárkit levesznek a lábáról. Az elkészítéséhez kell egy kis ügyesség, de szerencsére küldünk receptkártyát, ami segítségével gyerekjáték lesz lenyűgöző séffé válnod.

  Törlés

  Fetasajtos-zöldfűszeres lazac diós salátával

  3 950 Ft

  A feta, vezeti a görögöknél a “sajt-népszerűségi” mutatót, és nálunk is kiemelt helye van. Épp ezért a lazac most fetasajtos-zöldfűszeres krémet kapott, és így került a sütőbe. Diós salátával kínáljuk, amit szintén megszórtunk egy kis fetával.

  Törlés

  Szűzpecsenye kéksajtos gombamártásban

  2 450 Ft

  A serpenyőben a hagyma és a gomba mellé egy kis worcester szószt öntünk, hogy igazán kitűnjön a többi gombamártás közül. A worcester szósz egy angol ételízesítő a 19. századból. Sir Marcus Sandys szeretett bele ebbe az ízvilágba Indiában, és Angliába visszatérve kérte meg 2 fűszerész barátját, hogy készítsenek valami hasonlót. A szűzpecsenye kéksajtos gombamártásban ettől az angol-indiai szósztól lesz igazán egyedi.

  Törlés

  Sült pisztráng Waldorf salátával

  2 950 Ft

  Törlés
  Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

  Egészben sült bélszín sütőtökkel és almás-diós salátával

  4 950 Ft

  Sütőtökkel és almás-diós salátával egészítjük ki a steakvacsorát. Új ízesítő, amit ebben a receptben kipróbálhattok a sumach. A sumachnak jellegzetes citromra emlékeztető íze van, ami felfrissíti többek között a steakek ízvilágát is. Erősen antioxidáló hatású fűszer. Nevét a vörös színére utalva kapta.

  Törlés