2018_kedvenc

Összesen 5 találat

  Baharat csirkenyárs

  1 650 Ft

  A baharat általában bors, fahéj, római kömény és szegfűszeg keveréke, de mint a többi fűszerkeveréknek, ennek is több változata létezik. A mi baharat csirkenyársunk édeskés és egészen kicsit csípős. Fűszeres bulgurral körítjük.

  Kiürítés

  Gyömbéres lazac édesburgonya salátával

  2 850 Ft

  Édes, füstölt lazac, pirított gyömbéres pezsgéssel. Remek, gyors vacsora, amely tökéletes a melegen tálalt édesburgonya salátával.

  Kiürítés

  Tatár Beefsteak Pirítóssal

  2 850 Ft

  Ennek a különleges ételnek az eredete ismeretlen. Manapság finomra vágott vagy darált nyers marhahúsból készítik. Mi a bélszínt választottuk, mert abból a legfinomabb.

  Kiürítés

  Húsgombócok a’la Mamma

  1 850 Ft

  Egy jó adag spagetti, ízletes parmezános húsgombócok, paradicsomszósz…ez a húsgombócok a’la Mamma, ami nem hiányozhat egyik séf repertoárjából sem. Köszönjük olasz konyha, remek kombináció!

  Kiürítés

  Feta sajttal sült paprika zöldséges bulgurral

  1 850 Ft

  Vörös curry paszta, markáns csípősségét az alapanyagai között megtalálható piros chilitől kapja. Ebben a receptben kétszer is használjuk, egyszer a mézhez keverve, hogy édesen csípős mázt kapjanak a pirított zöldségek, másodszor, balzsamos csípős öntetként a köretre és a paprikában sült fetára locsolva. Szerintünk ízleni fog.

  Kiürítés