Tatár Beefsteak Pirítóssal

Egy adag tatár beefsteak 150g marha bélszínből készül. Előételként két, főételként egy fő részére ajánljuk.

/csak páros számú adag rendelhető/

Elkészítési idő

10 perc

790 kcal

kalória

Nehézségi szint

könnyű

Hozzávalók

Tatár beefsteak pirítóssal - Chefbag

Amit küldünk:

  • darált marha bélszín
  • tanyasi tojás
  • makói hagyma
  • paradicsom
  • uborka
  • lilahagyma
  • kézműves vaj
  • worchester szósz
  • mustár
  • ketchup
  • toast kenyér
  • pirospaprika
  • bors

Szükséges eszközök:

  • keverőtál
  • kenyérpirító / sütő

Elkészítés

Tatár beefsteak pirítóssal - Chefbag

1. Alapanyag

Vágd apróra a hagymát, törd fel a tojást, és válaszd el a sárgáját a fehérjétől.

Tatár beefsteak - Chefbag

2. Bekeverés I.

Rakd egy keverőtálba a vajat, a tojás sárgáját, a ketchup-ot, a mustárt, a worchester szószt, a pirospaprikát, a sót és a borsot. Keverd homogénné az összetevőket. (Ha egy kicsit darabos maradna a vaj, az nem baj.)

Tatár beefsteak pirítóssal - Chefbag

3. Bekeverés II.

Keverd hozzá a darált bélszínt és a hagymát. Tálalásig tedd hűtőbe.

4. Tálalás

Formázd a tatár beefsteak-et olyanra, amilyenre szeretnéd. (Villával nagyon könnyen megformázható.)

Vágd cikkekre a paradicsomot, karikákra az uborkát és a lilahagymát.

Pirítsd meg a kenyeret, kend meg a beefsteak-kel, mellé kínáld a zöldségeket.

Jó étvágyat!

Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat.

A receptleírás 2 adag ételre vonatkozik.

tatár beefsteak házhozszállítás