Tatár Beefsteak Pirítóssal
Egy adag tatár beefsteak 150g marha bélszínből készül. Előételként két, főételként egy fő részére ajánljuk.
/csak páros számú adag rendelhető/
Elkészítési idő

790 kcal

Nehézségi szint

Hozzávalók

Amit küldünk:
- darált marha bélszín
- tanyasi tojás
- makói hagyma
- paradicsom
- uborka
- lilahagyma
- kézműves vaj
- worchester szósz
- mustár
- ketchup
- toast kenyér
- pirospaprika
- só
- bors
Szükséges eszközök:
- keverőtál
- kenyérpirító / sütő
Elkészítés

1. Alapanyag
Vágd apróra a hagymát, törd fel a tojást, és válaszd el a sárgáját a fehérjétől.

2. Bekeverés I.
Rakd egy keverőtálba a vajat, a tojás sárgáját, a ketchup-ot, a mustárt, a worchester szószt, a pirospaprikát, a sót és a borsot. Keverd homogénné az összetevőket. (Ha egy kicsit darabos maradna a vaj, az nem baj.)

3. Bekeverés II.
Keverd hozzá a darált bélszínt és a hagymát. Tálalásig tedd hűtőbe.

4. Tálalás
Formázd a tatár beefsteak-et olyanra, amilyenre szeretnéd. (Villával nagyon könnyen megformázható.)
Vágd cikkekre a paradicsomot, karikákra az uborkát és a lilahagymát.
Pirítsd meg a kenyeret, kend meg a beefsteak-kel, mellé kínáld a zöldségeket.
Jó étvágyat!
Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat.
A receptleírás 2 adag ételre vonatkozik.