Egy adag tatár beefsteak 150g marha bélszínből készül. Előételként két, főételként egy fő részére ajánljuk.

/csak páros számú adag rendelhető/

Ennek a különleges ételnek az eredete ismeretlen. Manapság finomra vágott vagy darált nyers marhahúsból készítik. Mi a bélszínt választottuk, mert abból a legfinomabb. Rengeteg változata létezik: keverhetjük csípősre vagy édesre, tehetünk bele bogyókat, zöldfűszereket vagy akár kaviárt is. Az elkészítésének tényleg csak az ízlés és a képzelet szabhat határt.

Ez a mennyei előétel (sokan vannak, akik főételként tekintenek rá) percek alatt elkészíthető, és a legkifinomultabb ízléssel rendelkező asztaltársaságot is elvarázsolhatjuk vele. Nem is beszélve arról, hogy legközelebb már egy étteremben is bátran jelezheted, hogy Te szeretnéd bekeverni a tatárodat. 🙂

Ennek a különleges ételnek az eredete ismeretlen. Manapság finomra vágott, vagy darált nyers marhahúsból készítik. Mi a bélszínt választottuk, mert abból a legfinomabb. Rengeteg változata létezik, keverhetjük csípősre, vagy édesre, tehetünk bele bogyókat, zöldfűszereket, vagy akár kaviárt is. Az elkészítésének, tényleg csak az ízlés és a képzelet szabhat határt.
Ez a mennyei előétel (sokan vannak, akik főételként tekintenek rá) percek alatt elkészíthető, és a legkifinomultabb ízléssel rendelkező asztaltársaságot is elvarázsolhatjuk vele. Nem is beszélve arról, hogy legközelebb már egy étteremben is bátran jelezheted, hogy Te szeretnéd bekeverni a tatárodat.