Szingapúri csirke

/csak páros számú adag rendelhető/

Elkészítési idő

20_perc

360 kcal

kalória

Nehézségi szint

könnyű

Laktózmentes

laktózmentes

Hozzávalók

Szingapúri csirke - Chefbag - Vacsora Alapanyag Házhozszállítás

Amit küldünk:

  • tanyasi csirkemell
  • üvegtészta
  • makói hagyma
  • fokhagyma
  • bok choy
  • sárgarépa
  • újhagyma
  • kókuszzsír
  • curry por
  • Chefbag #5 szósz
  • bors

Szükséges eszközök:

  • lábas
  • serpenyő

Elkészítés

Szingapúri csirke - Chefbag - Vacsora Alapanyag Házhozszállítás

1. Üvegtészta

Tedd az üvegtésztát egy lábosba, önts le forróvízzel, majd lefedve tedd félre 5-6 percre. Ha kész, öblítsd át hideg vízzel.

Szingapúri csirke - Chefbag - Vacsora Alapanyag Házhozszállítás

2. Alapanyag

Előfordulhat, hogy a párától nedvesek lesznek az alapanyagok, a húsok levet engedhetnek, ha ilyet tapasztalsz, egy papírtörlővel töröld szárazra azokat.

Egy kés lapjával nyomd szét a fokhagymát, majd aprítsd fel. Vágd össze a bok choy leveleit. Vágd finomra a hagymát és az újhagymát, a sárgarépát pedig reszeld le.

Szingapúri csirke - Chefbag - Vacsora Alapanyag Házhozszállítás

3. Csirke és zöldségek

Egy serpenyőben olvaszd fel a kókuszzsírt. Ha forró, tedd bele a hagymát és a fokhagymát, és pirítsd üvegesre. Majd add hozzá a csirkecsíkokat, és szórd meg curry porral. Keverd össze.

Szingapúri csirke - Chefbag - Vacsora Alapanyag Házhozszállítás

4. Szingapúri csirke

Ha a csirkék kicsit megpirultak, add hozzá a bok choyt, majd sózd és borsozd. Ha a bok choy is kezd kissé összeesni, tedd a serpenyőbe a répát, kevergetve főzd további 1 percig, majd add hozzá a kifőtt tésztát is. Öntsd le a Chefbag #5 szósszal, keverd jól össze. Szórd meg az újhagymával.

Szingapúri csirke - Chefbag - Vacsora Alapanyag Házhozszállítás

5. Tálalás

Ahogy kész van, már tálalhatod is. Melegen az igazi.

Jó étvágyat!

Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat.

A receptleírás 2 adag étel elkészítésére vonatkozik.